De vrouw van Johnny Depp

Johnny Depp trouwde in 1983 met Lori Ann Allison. In 1985 zijn Johnny en Lori Ann gescheiden. Na zijn scheiding heeft hij verschillende langdurige relaties gehad met onder andere Kate Moss en Winoma Ryder. Tussen 1998 en 2012 had hij een relatie en is hij uiteindelijk ook getrouwd met de Franse zangeres Vanessa Paradis. Samen met haar kreeg hij twee kinderen, een dochter Lily-Rose Melody en een zoon John Christopher Depp III.
Amber Heard
Johnny Depp is nu samen met Amber Heard. Johnny en Amber hebben elkaar ontmoet op de set van de film 'The Rum Diary' in 2012. Sinds kerst 2013 zijn zij verloofd. Amber Heard (geboren 22 april 1986) is een Amerikaanse actrice en model. Heard maakte haar filmdebuut in een veelgeprezen sportdrama 'Friday Night Lights'. Na een aantal kleine rollen in 'North Country' en 'Alpha Dog', speelde zij haar eerste hoofdrol in 'All the Boys Love Mandy Lane' en verscheen in tv-serie 'Hidden Palms'.

Relaties van Johnny Depp uit het verleden

Vanessa Paradise, ex-vrouw van Johnny
Vanessa Paradis en Johnny waren samen van 1998 to 2012. Ze zijn getrouwd geweest en hebben samen een zoon en een dochter. Zij ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de film 'The Ninth Gate'. Johnny en Vanessa waren uiteindelijk veertien jaar bij elkaar voordat ze in 2012 een einde aan hun relatie maakten. Dit was geen makkelijke beslissing voor hen en voor hun kinderen. Volgens Johnny werd hun relatie de laatste paar jaar steeds lastiger en onplezierig. "Relaties zijn ook gewoon lastig", aldus de acteur tegenover Rolling Stone. Johnny was veel van huis en als hij er was, was Vanessa er niet. Ze bleven bij elkaar totdat het gewoon niet meer ging.
Kate Moss, de ex van Johnny
Kate Moss en Johnny waren samen van 1995 tot 1997. Tevens zijn zij verloofd geweest.
Ze ontmoetten elkaar in New York City in het Tobaco café in 1994. Kate Moss is het Britse supermodel, dat met haar nonchalance en grunge stijl, de aandacht van mensen weet te trekken. Johnny was in deze tijd een 'hell-raiser', maar ook een getalenteerd acteur met reeds een paar iconische rollen op zijn naam. Toen hun relatie publiek werd, zorgde dat voor een schokgolf door de hele wereld. Johnny en Kate waren een zeer excentriek stel, maar mensen bewonderden hun rebellie en hun bijzondere relatie. Hun romance was puur, vol liefde en vurige passie, maar soms sociaal ongemakkelijk. Een voorbeeld van zo'n gebeurtenis die altijd wordt geassocieerd met hun relatie, is toen Johnny na een ruzie met Kate een hotelkamer vernielde van het Mark Hotel in New York. Maar aan de andere kant was hij ook degene die Kate's 21e verjaardag organiseerde in de Viper Room en daarbij als verrassing Gloria Gaynour voor haar liet zingen. Kate vertelde onlangs aan Vanity Fair over de lijdensweg die volgde na de breuk met Johnny.
Jennifer Grey een ex van Depp
Jennifer Grey en Johnny waren samen in de mid jaren '90. Ook zij waren verloofd met elkaar.
Jennifer, dochter van de beroemde acteur Joel Grey, ontmoette Johnny in Los Angeles toen hij één van de hoofdrollen had in '21 Jump Street'. Na enkele kleine rollen te hebben gehad, speelde ze in 1986 de boosaardige zus Jeannie in de succesvolle film 'Ferris Bueller's Day Off'. Het jaar daarna was ze opnieuw te zien met Patrick Swayze in 'Dirty Dancing' (waarmee ze ook in 'Red Dawn' speelde). Hierin vertolkte ze de rol van Frances "Baby" Houseman, de grootste rol die ze in haar carrière heeft gehad.
Winona Ryder, 1 van de vele exen van Johnny
Winona Ryder.Winona was vanaf juli 1990 drie jaar verloofd met Johnny Depp.
Ze ontmoette Depp bij de 'Great Balls of Fire!' première in juni 1989. Twee maanden later startten ze met daten. Tijdens hun relatie heeft Johnny een tatoeage geplaatst op zijn arm met de tekst "Winona forever" (Winona voor altijd). Nadat ze uit elkaar gingen, medio jaren negentig, heeft hij deze tekst laten veranderen naar "Wino forever" .
Sherilyn Fenn, ex van Johnny
Sherilyn Fenn Zij en Johnny waren samen tot eind jaren tachtig.
Sherilyn is vooral bekend van de hitserie 'Twin Peaks' die speelde van eind jaren tachtig tot begin jaren negentig. Voordat ze met Johnny een relatie kreeg, heeft Sherilyn een periode met Prince gedate.