Pirates of the Caribbean

Depp als Pirate Jack Sparrow
Eén van de grootste films van Johnny Depp is 'Pirates of the Caribbean'. De film gaat over piraat Jack Sparrow, vertolkt door Johnny. Velen zagen deze film als een promotiestunt voor de gelijknamige attractie in Disney World. Andere piratenfilms van Disney werden geen succes. Pirates of the Caribbean werd echter een groot succes met Johnny Depp in de hoofdrol en bracht wereldwijd 653 miljoen dollar op.

De meest populaire Pirates of the Caribbean films op DVD en Blu-ray

Bezig met ophalen...
  • {{product.shortDescription | htmlToPlaintext}}
    {{product.title}} {{ product.title }} {{ product.summary | bolFormatFilter}} {{ product.offerData.offers[0].price | number:2 | bolPriceFilter}}
Geen data gevonden voor deze zoekopdracht, probeer andere filters in te voeren

Het verhaal Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. (deel 1)

Jack Sparrow probeert de vloek van de Black Pearl te verbreken. De kapitein, Hector Barbossa, wil ook deze vloek verbreken en denkt dat hij daarvoor het bloed van Elizabeth Swann nodig heeft. Daarom ontvoert Barbossa Elizabeth. Barbossa weet echter niet dat hij voor het verbreken van de vloek niet haar bloed, maar dat van Will Turner nodig heeft. Will en Jack vormen samen een team om Elizabeth te bevrijden.
loading...

Het verhaal Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (deel 2)

Jack Sparrow ontdekt dat hij nog in het krijt staat bij de legendarische Davy Jones, kapitein van het spookachtige schip de Flying Dutchman. Jack moet een manier zien te vinden om Davy Jones tevreden te stellen en zo aan de vloek te ontkomen.
loading...

Het verhaal Pirates of the Caribbean: At World’s End(deel 3)

Will Turner, Elizabeth Swann en de teruggekeerde Hector Barbossa reizen samen met de crew van de Black Pearl naar Davy Jones’ kist om Jack Sparrow te redden. Hierna begint het grote gevecht tegen de Britse Oost-Indische Compagnie van Cutler Beckett en tegen de gevreesde Davy Jones. Will Turner sterft en Jack steekt met de hand van Turner Jones’ hart neer, waardoor Turner de nieuwe kapitein van de Flying Dutchman wordt.
loading...

Het verhaal Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (deel 4)

Jack Sparrow ontmoet zijn oude vlam, Angelica. Zij heeft zijn hulp nodig om bij de Fontein van de Eeuwige Jeugd te komen. Ze probeert haar vader Blackbeard te verjongen, zodat hij meer tijd heeft om zijn ziel te verlossen. Het wordt een race tegen de Spanjaarden en de Engelsen, waarbij ze moordlustige zeemeerminnen en knorrige zombies moeten overleven.
loading...

BINNENKORT: Het verhaal Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (deel 5)

loading...