Leeftijd Johnny Depp

Johnny als oude man
Johnny Depp is op 9 juni 1963 geboren te Owensboro in de staat Kentucky en opgegroeid in Miramar, in de staat Florida. Dat betekent dat Johnny Depp nu 56 jaar oud is. Hij heeft een oudere broer, Danny en twee oudere zussen, Christy en Debby. Johnny heeft ook een jongere broer Ryan die is overleden in 1999. Johnny is de zoon van stedenbouwkundinge John Christopher Depp en serveerster/huisvrouw Betty Sue Palmer.

De ouders van Johnny Depp

De moeder van Johnny Depp
De moeder van Johnny Depp heeft als meisjesnaam Betty Sue Wells. Na haar eerste huwelijk met John Christopher Depp, de vader van Johnny Depp, is zij later getrouwd met Robert Palmer. Robert Palmer, 'Bob', is overleden in 2000. Toen Johnny opgroeide werkte zijn moeder als serveerster. Johnny heeft in diverse interviews verteld hoe ongelooflijk hard zijn moeder werkte zodat het gezin rond kon komen. Dat is ook de reden dat zij op dit moment wat Johnny betreft niet meer hoeft te werken. Nadat ze jaren keihard heeft gewerkt voor Johnny en de rest van het gezin, vindt hij het tijd dat ze van haar leven kan genieten. Johnny zorgt dat het haar aan niets ontbreekt en dat ze een ontspannen leven kan leiden. Johnny heeft een tatoeage met de naam van zijn moeder "Betty Sue" op zijn arm.
De vader van Johnny Depp
De biologische vader van Johnny heet John Christopher Depp, "Jack", en wordt verondersteld te leven in Lexington, Kentucky. Hij zou voor een deel van het jaar in Bal Harbour Florida wonen. Hij was werkzaam als ingenieur, maar zijn huidige werkzaamheden zijn onbekend. Men gaat er vanuit dat hij nu van zijn pensioen aan het genieten is.