Nieuws over Johnny DeppDronken Johnny Depp Speech

Johnny Depp liet zich afgelopen vrijdag niet van zijn beste kant zien. Tijdens een awardshow hield hij een bizarre speech. "Ik ben niet goed in deze dingen", "Dit is de raarste microfoon die ik ooit heb gezien". CBS moest zijn gevloek verschillende keren censureren. Depp rommelde wat met de microfoon en struikelde over zijn eigen tekst. Johnny Depp was aardig dronken tijdens zijn speech en CBS besloot in te grijpen. Hieronder kan je de speech nog zien. Video Johnny Depp Dronken
loading...

Johnny Depp vreest hack

johnny depp album gehackt
Johnny is al een tijdje bezig met een eigen album. De liedjes die hij maakt slaat hij op op zijn telefoon, maar hij is bang dat de liedjes eerder te horen zijn. Dit komt omdat de telefoon van zijn verloofde Amber Heard laatst gehackt is en dat er op die manier naaktfoto’s zijn gelekt van haar. Zie hier.   Johnny is nu natuurlijk ook bang dat hetzelfde bij hem gebeurd en dat zijn muziek eerder op straat ligt. Johnny Depp heeft ongeveer twintig tot dertig geluidsfragmenten op zijn telefoon staan.  

Naaktfoto’s Amber Heard online aan verloofde Johnny Depp

Amber Heard
Amber Heard de verloofde van Johnny Depp is ook getroffen door een hacker die onlangs van ook verschillende andere beroemdheden heeft gehackt. Amber Heard had naakt selfies gemaakt die duidelijk bedoeld waren voor haar verloofde Johnny Depp. Ze poseerde naakt met een handgeschreven briefje en daar stond op “mijn geliefde Tonto man” duidelijk bedoeld voor Johnny.   Meer informatie vind je op deze site: Gossip Girl.

Johnny Depp op de voorpagina van Guitar Magazine

johnny depp op de guitaar
Johnny Depp staat op de voorpagina van het blad “Guitar Magazine” Guitar Magazine is een Duits blad dat vanaf 14 september te koop is. Zie hier de previewfoto.

Facebook pagina Johnny Depp

johnny depp op facebook
Zijn jullie al fan van de officiële facebookpagina van Johnny Depp? Er staan op facebook verschillende facebookpagina’s van Johnny depp, soms staat er 'official' bij maar dit klopt niet altijd. En dat kun je zien aan het aantal 'vind-ik-leuk' reacties. Maar als je nog niet lid bent van de echte officiele facebookpagina is hier de link. :  https://www.facebook.com/pages/Johnny-Depp

Nieuwe website

The100.nl
Even helemaal off topic, wij hebben een nieuwe fansite online gezet voor de serie “The 100″ deze serie is nog niet te zien in Nederland maar komt binnenkort op Netflix. Johnny Depp speelt zelf niet in deze serie. Het verhaal speelt zich af 97 jaar nadat de nucleaire oorlog de beschaving van de wereld heeft verwoest. Een groot ruimteschip dat huisvesting geeft aan alle menselijke overlevenden. Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftijd van achttien nog niet heeft bereikt. Honderd  jongeren die allemaal veroordeeld zijn worden  teruggestuurd naar de aarde om te testen of de aarde weer bewoonbaar is. Wil je de trailer zien ga dan naar onze nieuwe website www.the100.nl

Johnny Depp speelt mee met Bob Dylon

Bob Dylan
Johnny Depp speelt mee op onafgemaakt nummer “Kansas City” van Bob dylon. Johnny Depp speelt gitaar op het nummer "Kansas City, een van de onafgemaakte nummers van artiest Bob Dylon. Elvis Costello zou eigenlijk de gitaar spelen voor het nummer maar hij was verhinderd vanwege een optreden. Het nummer is te vinden op het album 'Lost on the River', waarop nieuwe muziek staat van nummers die nooit eerder voltooid zijn. Het album zal dit najaar verschijnen.

Johnny Depp samen met dochter in film

Lily Rose met Johnny Depp
Johnny Depp gaat samen met zijn dochter Lily-Rose Depp in de film 'Yoga Hosers' spelen.
Yoga Hosers gaat over twee tienermeisjes van vijftien jaar die allebei Colleen heten en allebei gek zijn op yoga. Samen met een legendarische krijger genaamd Guy Lapointe (Johnny Depp) moeten zij tegen het eeuwenoude kwaad vechten dat hun schoolfeest bedreigd.
Yoga Hosers is het tweede deel in de trilogie over Canadese mythes, gebaseerd op een stripboek. Het eerste deel van deze film heet 'Tusk' en gaat eind deze maand in première. Yoga Hosers staat voor juni 2015 gepland. Hierover later meer.